17. kesäkuuta 2018

Polaripäivät - ruokapäiväkirja


1. päivä, tiistai 12.6.2018

Päivällinen oli Porokämpällä vaeltamisen jälkeen, joten se maistui tyhjään mahaan hyvältä. Tonnikalapastalle annamme *****
Iltapalalla oli tonnikalaleipää ja vaahtokarkkia: *****

2. päivä, keskiviikko 13.6.2018

Aamupalaksi oli pussipuuroa: *****
Lounaan söimme Aakenustunturin Pallilaella. Se oli nuudelia ja kanakeittoa: *****
Päivällinen oli jauhelihaa ja perunamuusia, siihen lisäsimme vielä ketsuppia: *****
Ja lopuksi iltapalaksi oli tortillaa, johon erilaisia kastikkeita: *****

3. päivä, torstai 14.6.2018

Aamupalalla oli kiisseliä ja mysliä. Vaihtelu virkisti: *****
Lounas koostui tomaattikeitosta ja rakettispagetista: *****
Päivällinen oli risottoa. Siihen lisättiin jauhelihaa ja hemapaa: *****
Ja iltapalalla oli lettuja. Letut eivät onnistuneet kaikilla trangioilla kovin hyvin, vaan niistä tuli sosetta: *****

4. päivä, perjantai 15.6.2018

Aamupalalla oli taas pussipuuroa ja joillakin kaakaota. Sateisen yön jälkeen lämmin ruoka maistui hyvin: *****
Lounas syötiin jo Karilassa. Se oli Mama-nuudelia a la ketchup. Mausteiden kera nuudeli oli erinomaista:  *****

-Lumi