27. joulukuuta 2017

HP:n ”Sankarimatka”-seikkailijakilpailut 28.10.2017


Tapasimme lauantaina vähän ennen kahdeksaa Sampolan pysäkillä. Matkustimme bussilla Hervantaan, jossa kisat järjestettiin. Kävimme ilmoittautumassa ja söimme vähän eväitä. Kisa alkoi kätevyysrastilla, jossa oli tehtävänä rakentaa taukotuoli. Se oli vähän vaikeaa. Sitten lähdimme kiertämään Suolijärveä. Toisella rastilla tehtiin risottoa,jonka ruokakriitikko arvosteli. Samalla rastilla piti rakentaa myösonnennoppia. Sitten jatkoimme kävelyä.


Seuraavilla rasteilla oli solmuja, suunnistusta, liputuspäiviä ja lintujen tunnistusta. Yhdellä rastilla oli ohjelmassa askartelua sateessa: yritimme tehdä sankariviitan ja otimme hienon valokuvan.

EA-rastilla yritettiin herätellä tajutonta potilasta ja tyrehdyttää nenäverenvuoto. ”Osu”-rastilla ammuttiin tennispalloja hulavanteen läpi. Kisan viimeisellä rastilla laitettiin merkkejä partiopaitaan oikeille paikoilleen.

Kisan loputtua söimme makaronilaatikkoa ja lähdimme kotiin. Päivä oli kylmä ja sateinen, luntakin oli paljon, mutta hienosti me jaksettiin! :)


- Kurjet