31. maaliskuuta 2017

Joutsenet-seikkailijaryhmän esittelyJoutsenet 2015-2017

Ylväät kaulat
räpylät vahvat
huivit siniset
me ollaan Joutsenet!

Joutsenet-joukkueessamme on neljä seikkailijaa ja kolme sampoa viikoittaisessa toiminnassa. Lisäksi joukkueemme jäseniä asuu tällä hetkellä myös Porissa, Jyväskylässä ja Puolassa.  Olemme puuhailevia, monessa mukana ja aina valmiita toimintaan. Retkeilemme paljon ja nautimme luonnossa olemisesta. Pidämme hyvästä ruuasta ja karamelli maistuu meille aina. Opettelemme partiotaitoja reippaalla ja reilulla kaupunkilaismeiningillä.

Haastattelimme joukkueemme jäseniä ja kysyimme jokaisen lempiretkiruokaa, mistä he pitävät partiossa ja mikä on paras partiomuisto.

Adelma: Kaikki ruoka on hyvää! Partiossa kivointa ovat kämppäretket. Kide-leiri ja Saarijärven tähtöset -leiri ovat parhaat partiomuistoni.

Aijuliina: Ooppaheija! Partiossa kivointa on kun saa kokeilla erilaisia asioita ja oppia uusia asioita ja saa kavereita. Parhaita partiomuistojani ovat kun mentiin kanooteilla ja sitten meille ammuttiin ritsalla palloja ja possuja ja se kun piti ostaa karkeilla sytykkeitä ja puita ja sytyttää nuotio.

Anna K.: Kasvisruoat uppoavat kaikkein parhaiten, linssikeitto on suuri suosikkini. Partiossa kivointa ovat vaellukset hyvällä porukalla. Paras partiomuistoni on varmaankin lapsuuden Tarus-leiri, jolla satoi lähes koko ajan. Tunnelma oli silti koko ajan korkealla!

Anna S.: Ooppaheija! Partiossa kivointa on se kun saa kavereita ja saa kokeilla jotain uutta. Paras partiomuistoni on se kun Ronja kiipesi siihen tolppaan sudenpennuissa.

Linnea: Ooppaheija, tietysti! Iltanuotiot ovat partiossa parasta. Paras partiomuistoni on Kilke-leiri.

Lumi: Ooppaheija, isolla annoksella ketsuppia! Kaverit ovat parasta partiossa, ja sellaiset retket joilla yövytään metsässä. Partiomuistoistani paras on Roihu.

Maija: Ooppaheija ja paljon ketsuppii. Kaverit ovat partiossa paras juttu. Paras partiomuistoni on se, kun sampo loikki ja kiljui kyyn nähdessään.

Minna: Nuotioruoka on lempparia etenkin loimulohi ja kasvisnyytit. Partiossa pidän yhdessä tekemisestä, monipuolisuudesta ja haasteista. Parhaat partiomuistoni ovat Lapinvaelluksilta.

Ronja: Ooppaheija! Leirit ja kisat ovat parasta partiossa. Partiomuistoistani paras on Saarijärveltä kun piti ostaa karkeilla puita ja tehdä tuli.

Vilja: Lempiruoka on ooppaheija. Parasta partiossa on leirit. Parhaat partiomuistoni ovat Saarijärven tähtöset -leiriltä missä akela kiljui.

Meidät löytää keskiviikkoisin kololta partioharrastuksen parista.

Joutsenet-seikkailijaryhmä